Derby s Loučkou se výsledkově nezdařilo.

29.05.2011 10:14

Kunčina - Dlouhá Loučka 2:4 (1:2)

Derby utkání zacalo velice svižně. Bylo vidět, že oba týmy nebudou na nic čekat a budou chtít derby vyhrát. V prvních šancích se objevili domácí útočníci, ale bez efektu. V 13. minutě vystřelil Ondřej Brychta a přehodil hostujícího Křupku. Domácí pokračovali ve velikém tlaku, ale Spálenský a ani Tomáš Brychta pojistku nepřidali. To se ukázalo jako velmi rozhodující, protože aktivní Marván potrestal okno v obraně a krásnou střelou, které pomohly do branky obě tyče srovnal stav utkání na 1:1.

Ve 45. minutě kopali hosté standartní situaci v mrtvého úhlu, Marván točil míč přímo do branky a po chybě domácího brankáře Beneše, který si srazil míč do sítě šli hosté do vedení. Gól do poločasu velmi zamíchal kartami.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným cílem, zvrátit utkání a potvrdil první pozici v tabulce. Šance si domácí vytvořili mnoho, ale nebyli produktivní. Výborně hrající Tlustoš si pohrál s obranou, ale Křupka jeho střelu vytáhl. Tlak sílil a utkání se přiostřovalo. To odnesl Karel Jochec, který musel nuceně vystřídat. Doufejme, že bude brzy v pořádku. Místo něj přišel na hřiště Hank, a ten pro tuto sobotu stal Kunčinským Katem. Po 20 vteřinách na hřišti znovu potrestal díru v obraně a zvýšil na 3:1. Kunčina však nic nezabalila. po střele Spálenského, kterou vyrazil Křupka se branky dočkal aktivní Míra Tlustoš. 2:3.

Kunčina tlačila, ale bez efektu. po krásné akci Tomáše Brychty mohl srovnat jeho bratr Ondřej. Jeho střela byla zblokována a přišel trest. Po špatně zahraném rohovém kopu se hosté dostali do brejku a Hank chybu Kunčiny potrestal. Přehodil Petra Beneše a stanovil konečný stav utkání na 2:4.


Sestavy:

Kunčina:
Beneš, Pešava, Eliáš, Brychta T., Drahoš, Brychta O., Štrajt, Stupka, Hutira, Tlustoš, Spálenský
(Spálensky, Radimecký, Kubín)
Dlouhá Loučka:
Křupka, Dang , Křivánek, Gregor, Blecha, Charvát, Marván, Kolář R., Kolář J., Chromý, Jochec
(Ruml, Blecha, Hank)


Diváků: 100
Žluté karty: 2 - 4
Branky: Brychta O., Tlustoš - Marván 2, Hank 2

Rozhodčí: Dvořáček(Bystré) - Havránek, Schuch