Kunčina doma porazila Loučku a stoupá tabulkou

03.04.2016 09:37

Kunčina "A" - Dlouhá Loučka        4:1 (3:0) 

Před téměř dvěma stovkami diváků se odehrál první domácí utkání kunčinského Áčka, hned na úvod jara nám los přisoudil neoblíbeného soupeře z Dlouhé Loučky. Oba týmy se musely obejít bez svých opor, domácí bez špílmachra Spálenského, který byl alespoň nachystán na lavičce, hosté bez nejlepšího hráče Dominika Křivánka.

1. min. - Domácí mají chuť ihned po prvním hvizdu, do šance se dostává Šmehlík, jehož střela letí asi 3 metry vedle Rekovy branky.
3. min. - Po středu koleno na koleno je ošetřován hostující záložník Marván, ošetření si vyžádalo jeho odchod ze hřiště.
4. min. - Domácí kapitín Zeman dloubl míč na střed obrany hostí, míč hlavou jemně za sebe líznol Švanda, tam číhal osamocený Tlustoš a sám před Rekem si poradil. Domácí otevírají skóre.
8. min. - Žlutá karta - hostující Marván
8. min. - Tomáš Brychta vysouvá kolmicí Šmehlíka, který postupuje sám na hostující branku, míč mu bohužel utíká. To bylo na dlouhé minuty to poslední, na co se dalo v podání domácích dívat. 
9. - 16- min - domácí hrají hrozně, neplní taktické pokyny trenéra, nedostupují, vyklízí pozice, chybí přesná příhrávka i pohyb.
17. min. - Vysoký míč švandy Rek jist vyráží nad branku, následuje rohový kop.
18. min. - 2:0!!! Do odraženého míče za vápnem se opřel Tomáš Brychta a nechytatelnou střelou k pravé tyči navyšuje skóre utkání.
19. min. - Šmehlík se protáhl mezi oběma stopery soupeře a přihrávkou pod sebe hledá Švandu, možná mohl zakončit sám.
Domácím patří úvodní minuty druhé poloviny prvního dějství, jsou u všeho dříve, hosté mají s rychlíky v útočné řadě veliké problémy. Domácí důraznější.
29. min. - Brejk 3 na 2 v podání domácích, Tlustoš perfektně posunul doleva na Švandu, který v plném běhu vystřelil na první tyč a jeho bomba vymetla pavučinu Rekovy svatyně.
30. min. - Hosté jsou zralí na ručník, nestíhají tempu domácích.Šmehlík po luxusní přihrávce Tlustoše střílí pouze do středu branky, kde vytahuje reflexivní zákrok Rek.
31. min. - Netaktický faul domácích u vápna, střílený centr před dobíhajícím Sedláčkem sbírá jistý Hutira.
34. min. - Tlustoš hraje skvělý zápas, který servíruje Hlubinkovi aten perfektně přihrává Šejnohovi na levou stranu, jeho střelu likviduje Rek.
36. min. - Žlutá karta - Jochec za protesty
Poločas se dohrává, domácí v poklidu hlídají tříbrankový náskok.

46. min. - Začíná druhý poločas.
50. min. - Bomba Šejnohy z hranice vápna letí těsně vedle tyče Rekovy branky, kousek chyběl skvěle hrajícímu mladíkovi k první brance v dresu kunčinského Áčka.
55. min. - Marvánova střela letí 1 metr nad Hutirovu branku, Kunčina opět polevila, vybírá si další slabší chvilku v utkání.
58. min. - Šmehlík narazil Šejnohovi, ten střílí metr nad branku hostí.
Od 60. minuty domácí hrají spíše údržbu, nedostupují tak důsledně jako v prvním poločasu, chybí důraz i pohyb. Sporný moment ve vápně hostí způsobil kontakt Šejnohy s Jochcem, penalta se nekope. Střídá Stoper Pešava, který se bude šetřit na příští utkání. Do hry jde Grulich místo Hlubinky, Šejnohu střídá Spálenský, Jochce střídá Bouček.

81. min. - Dlouhá Loučka střílí branku, po akci Novotného na středu hřiště se míč dostal k osamocenému Marvánovi, který rozvlnil síť v domácí brance.
82. min. - Tomáš Brychta prchnul svým strážcům, dostává se až do vápna, kde si položil Reka, ale zaleknul se toho, že je sám před prázdnou branku a rychle zakončil, bohužel 2 metry nad branku hostí.
88. min. - Hosté riskují, brejk domácích podniká Grulich, který pádí po pravé straně hřiště a v ideální dobu posouvá míč na rozběhnutého Švandu, který nemohl svou dělovku vystřelit lépe. Míč se odrazil od brevna do levé tyče a poté do branky hostí. Švanda tak ozdobil utkání dvěma brankami, které by se jistě mohly ucházet o branku kola. 
Kunčina vítězí na jaře i podruhé a výrazně se posouvá tabulkou.

Sestavy:

TJ Sokol Kunčina "A":
Hutira J., Pešava Z. (74. Richter R.), Eliáš L., Zeman R. (C), Pagáč T., Hlubinka Z. (76. Grulich D.), Šejnoha M. (70. Spálenský J.), Brychta T., Švanda L., Šmehlík Z., Tlustoš J. (88. Scholze P.)

TJ Dlouhá Loučka:
Rek M., Blecha D. (K), Šmíd J., Marván J., Kolísek L., Sedláček M., Chromý M., Jochec K. (71. Boušek P.), Chromý P. (51. Novotná P.), Neumann J. (63. Gregor S.), Ševčík J., 

Rozhodčí: Zerzán M., Zavřel A., Nováková K.
Diváků: 190