Kunčina při oslavách postupu deklasovala rezervu Poličky

18.06.2017 11:23

Kunčina při oslavách postupu deklasovala rezervu Poličky

5. min. - Tlustoš vybojoval míč a zleva poslal ostrý centr na nabíhajícího Kalába, hosté odvrací.
8. min. - Po vlažném úvodu se poprvé na polovině domácích objevil Mužík, který se po nešťastné hlavičce Hegera dostal do situace, ve které hráč jeho kvalit neměl problém skórovat. Hutira byl bez šance. 
10 min. - Heger vybojoval míč na středu hřiště a poslal jej pěkně na Šmehlíka, akce nakonec končí nezdarem. 
12-15. min. - Domácí začínají topit pod kotlem... I diváci se přidávají...
19. min. - Perfektní kolmice na nabíhajícícho Tlustoše, který jde sám na Karlíka, dělá mu kličku do středu a srovnáná skóre utkání. 
20. min. - Hraje se pohledný fotbal, konečně přijel do Kunčiny soupeř, který nehraje BETON a snaží se kombinovat. Domácí velmi rychle přistupují, ale hostům se zatím daří složité situace vykombinovat.
23. min. - Odražený míč po rohovém kopu domácích se dostává až k Scholzemu na 30 metrech od brány. Franta Pařil ze střídačky povzbuzuje svého spoluhráče výkřikem: "Šolis, pujdeš si pro to...!!!"... :-) Patrik Scholze přízemní střelou nakonec trefuje Stejskala.
24. min. - Branka domácích!!! Nejdříve Tlustoš ve velké šanci trefuje golmana, míč se dostává z vápna, ale ihned je vrácen zpět na Tlustoše, který patičkou tečuje za bezmocného Karlíka. Posledním hráčem ve hře je František Švec, branka platí. 
27. min. - Další kolmice na nabíhajícího Šmehlíka, který jde sám z boku na branku a posílá Karlíka na párek. 3:1. Na druhé straně se zapomněl Stejskal, ofsajdová past opět nesklapla.
31. min.  - Střela Šmehlíka brankou nekončí. 
32. min. - Scholze skvěle odebral míč Poličským, a posílá velmi dobrý centr do vápna na nabíhajícího Šejnohu, ten míč hlavou jen lehce lízl. 
35. min. - Skvělá kombinace domácích končí brankou do prázdné brány. Avšak ofsajdové postavení Šmehlíka situaci zastavuje. Nevadí, divákům se takový kolektivní fotbal líbí, což je podstatné. 
38. min. - Střela Poličských je jemně tečována, Hutira svěle reflexivně zasahuje. 
 
Druhý poločas se nese ve znamení velkých oslav kunčinského titulu, domácí hrají velmi dobře, Polička již má problémy s pohybem. 
50. min. - Křižný centr propadává až na nabíhajícího Martina Šejnohu, který levačkou lobuje vyběhnuvšího Karlika.
64. min. - Heger se dostává do zajímavé pozice, první střelou si narazil o beka Poličky, jeho dorážku levačkou končí v levém horním rohu brány "u Fialových"
Na hřiště se dostalo během druhé půle všech pěn náhradníků, šance na zvýšení skóre opět byly, ale to není podstatné. V 81. minutě utkání střílí branku Franta Pařil po přihrávce Tomáše Brychty a slyší řev kotle: Baza TORPÉDO!!!
Na tabuli svítí skóre 6:1, 90:00. Rozhodčí ukončuje utkání.
 

V utkání, ve kterém již prakticky z hlediska tabulky o nic nešlo, se hrál slušný fotbal plný kombinací, hezkých branek a bojovnosti, a to na obou stranách. Navíc utkání přineslo několik zajímavých událostí:

1. Jaromír Tlustoš vstřelil 2 branky a dostal se na konečných 20 branek a bude hájit před Martinem Matoulkem primát krále střelců celé soutěže.
2. Nejstarším hráčem souteže I.B. třídy se stal Josef Brychta st. (ročník 1949), který si odbyl premiéru pod trenérem Suchým.  
3. Kunčina získala během ročníku celkem 62 bodů, více získala jen Březová v roce 2011.

 

Sestavy: 

Kunčina : Hutira (88. Fryč) - Zeman, Eliáš, Scholze, Pagáč - Kaláb, Brychta T. (88. Brychta J. st.), Heger, Šejnoha (58. V. Pagáč) - Tlustoš (65. Pařil), Šmehlík (76. Kubín)

Polička B : Karlík - Punar, Scheib, Škorpík (58. Čáslavský D.), Findejs, Bureš (76. Ondrůch), Švec (68. Čáslavský R.), Mužík, Dittrich, Kysilko (46. Čori), Stejskal