Další kolo je za námi, se smíšenými pocity

07.10.2010 09:36

Muži vyhráli na horké půdě Čisté 

 

Čistá – Kunčina 0:2 (0:0)

V sotva průměrném utkání se v první půlce hrálo bez vyložených možností. Po přestávce nejdříve bez úspěchu zahrozilo duo D. Nepraš – Zerzán. A tak přišli ke slovu hosté. V 68. minutě trefil J. Spálenský z vápna „vingl“. Další pohroma pro Čistou následovala pět minut nato. Kmošek byl po faulu na unikajícího protihráče vyloučen a J. Spálenský z přímého kopu pečetil cenné tři body pro hosty.

Fakta – branky: J. Spálenský 2. Rozhodčí: Hnát (Svitavy). ŽK: 0:1. ČK: 1:0. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Sokol Čistá: Boštík – Peřina, Kmošek, Tomášek, Kostlán, Stříteský, M. Klusoň, Čapek, Zerzán, O. Nepraš, D. Nepraš (Vodehnal, P. Klusoň, Rožek).
Sokol Kunčina: Beneš – Pešava, T. Brychta, Drahoš, Kubík, O. Brychta, Štrajt, Pospíšil, Nedoma, Tlustoš, J. Spálenský (M. Spálenský, Hutira, Stupka).

 

Výborně svou roli zvládl Peťa Beneš, který ve své premiéře udržel čisté konto a podal velmi jistý výkon. Nejlepší hráč utkání : Jan Spálenský 

 

Dorost ztratil všechny body v 94. minutě

 

 Radiměř - Kunčina     1:1 (0:0)

První poločas byl velmi vyrovnaný, skórovat mohl několikrát Šejnoha, ale nevyužil. Kluci podali výborný taktický výkon, po rohu se ujali vedení a s přehledem jej bránili. Po nákopu v 94. minutě udělal na půlící čáře chybu R. Zeman, který zahrál rukou, rozhodčí Urban mu udělil žlutou kartu, přerušil hru a zapisoval si ji do notesu. Domácí na nic nečekali a ihned rozehráli, Trnečka se dostal do vápna, kde přepadl před Jardu Hutiru, který zahrál jasně balón. 

To, že hosté porušili pravidlo o přerušené hře rozhodčímu nevadilo a přesvědčivě nařídil pokutový kop. Tomuto rozhodnutí se divili i domácí diváci.  

Domácí této šance na bod využili a musí s ním být velmi spokojení. 

Sice měli domácí více ze hry, ale šance nebyly z kategorie vyložených.

Střelec branky: T. Brychta

 

Žáci propadli v Boršově

 

Boršov -  Kunčina     6:0

Kluci podali nepřesvědčivý výkon, je to veliká škoda. Obrovským pozitivem je fakt, že na zápas odcestovalo 18 hráčů a zájem o fotbal v Kunčině opět stoupá. Je potřeba poděkovat realizačnímu týmu, který se o družstvo žáků velmi dobře stará.