Kunčina A - Horní Újezd

11.09.2016 09:33

Další domácí utkání odehrálo naše áčko bez vykartovaného Pagáče a bez absentujícího Ondřeje Brychty, do sestavy se vrátil Pešava a Šejnoha. Soupeřem v pátém kole soutěže byl velmi mladý a perspektivní tým Horního Újezdu, který jistě nepřijel na výlet a chtěl favorizované domácí potrápit. Před slušnou diváckou návštěvou (237 diváků) se odehrál zápas, který se musel příchozím líbit.

TJ Sokol Kunčina:

Hutira - Pešava, Eliáš, Scholze, Zeman - Hlubinka, Spálenský (87. Kumhala), T. Brychta, Šejnoha (79. Pagáč V.) - Tlustoš, Šmehlík (65. Heger)

TJ Horní Újezd:

Havlík, Kulhavý (31. Kladiva), Faltys, Kusý Martin, Kučera, Prokop, Lněnička, Šplíchal (31. Motyčka), Kusý Marek, Pechanec, Kmošek

 

38. vteřina utkání - První rohový kop domácích zahrává Hlubinka, nachází hlavu třebařovského parťáka Eliáš, který v záklonu posílá míč metr nad branku.

2. min. - Faul na Šejnohu a geniální zrychlení hry od Zemana, ten posílá míč křižným 40 metrovým pasem na Hlubinku, ten perfektně zpracoval a předložil míč doleva Tlustošovi, který chladnokrevně otvírá skóre utkání.

4. min. - Hosté se poprvé dostávají na polovinu domácích, střela Martina Kusého míří hodně vedle Hutirovy branky.

8. min, - Faul na 30 metrech od domácí branky, Pechanec střílí, Spálenský ve zdi tečuje, a Hutira si sráží skákající míč nešťastně do brány. Je srovnáno.

15. min. - Šmehlík snadno přehrál beka hostí u levého rohu hřiště a servíruje míč Šejnohovi na vápno, ten trefuje břevno, od něj míč k Tlustošovi, jehož střelu perfektně likviduje Havlík, ale na Pešavovu dorážku z ostrého úhlu již nemá nárok. 2:1.

20. min. - Další krásná přímočará akce domácích končí rohovým kopem.

25. min. - Domácí se znovu valí na Havlíkovu bránu. Přímočará akce začíná u Zemana, který posílá kolmici na Spálenského, ten citovkou nachází Šmehlíka, který nachází na penaltě osamoceného Tomáše Brychtu, který chladnokrevně zvyšuje skóre utkání. 3:1.

28. min. - Pechanec střílí 3 metry za vápnem, Hutira jistě drží jeho střelu doprostřed branky.

36. min. - Hosté se pokouší o snížení skóre, střelu z vápna vyráží Hutira před sebe, dorážku hostí zastavuje praporek rozhodčího Štěrby pro ofside dorážejícího útočníka hostí.

41. min. - Kombinační akce po ose Tlustoš - Brychta - Tlustoš, míč končí v rukou mladíka Havlíka, který drží svůj tým ve hře.

44. min. - Lněničkovu střelu tečuje Šejnoha, Hutira s velkými obtížemi vyráží nad sebe a oblouček míří do opuštěné brány, na brankové čáře odvrací domácí jistota Eliáš.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
48. min. - Hosté jasně dominují nástupu do druhé půle, domácí jsou myšlenkami ještě v kabině. Lněnička po úniku míří nad domácí branku.

52. min. - Hosté hrají evidentně rukou v domácím vápně, hráč si zcela jasně dopomáhá rukou ke zpracování míče a dokonce chvíli přestává hrát, vědom si svého přestupku. Nakonec situace pokračuje střelou na bránu Hutiry. Další slepená branka v jeho síti. Hosté snižují a zápletka je na světě.

57. min. - Hosté zahrávají rohový kpp z levé strany, za domácí odvrací Hlubinka na zadní tyči. Šance ze hry si však hosté nevytváří.

Hosté v posledních minutách jasně lepší, nuceně musí být ošetřováni Tlustoš se Šmehlíkem.

68. min. - Brejk domácích táhne Brychta se Spálenským, Brychta posílá průnikovou přihrávku na Spálenkého do vápna, a ten Brychtovi nabíjí proti noze, střelu levačkou kryje golman hostí.

72. min. - Kolmice na Hlubinku --> Tlustoš --> Heger --> Spálenský --> Šejnoha střílá nad.

76. min. - Pešava zkouší hlavou pozornost hostujícího golmana, ten svůj velmi dobrý výkon potvrzuje dalším skvělým zákrokem.

78. min. - Tlustoš se pouští do důrazného souboje se stoperem hostí a zvládá jej skvěle, dostává se až ke střele a zvyšuje na 4:2. Nakonec se tato branka stává brankou vítěznou.

84. min. - Hutira si vybírá slabší chvilku a inkasuje po střele Pechance z 25 metrů.

90. min. - Novic v domácím dresu Kumhala na pravé straně centruje před branku a míč se dostává před dobíhajícího Tlustoše, který uzavírá skóre utkání.

 

Hráč utkání: Tlustoš, Šmehlík - Havlík