TJ Sokol Kunčina "A" - TJ Opatovec 3:0 (3:0)

29.09.2016 14:18

Kunčina zničila Opatovec a dostává se do čela tabulky !!!

Sestava domácích:

Hutira - Pešava (81. Arbi Ben Salem), Scholze, Eliáš (65. Pagáč), Zeman - Šejnoha (46. Hlubinka), Brychta O., Brychta T., Šmehlík - Spálenský, Tlustoš (86. Klíma)

Sestava hostí:
Lampárek, Nekvinda (46. Horský), Mach, Štěpánek, Košín, Jiroušek, Telecký J., Drábik, Kudrna (74. Kučírek), Bulva (86. Telecký T.), Polák (86. Kudláček)

2. min. - Ostrý zákrok z dílny hostujícího Poláka na Eliáše, rozhodčí píská, ale kartu neuděluje. S Eliášem to vypadá zle, je ošetřován a odkulhává za postranní čáru.

3. min. - Dlouhý míč na Tlustoše, ten si perfektně přehodil stopera a jeho střela levačkou trefuje Lampárka, ten míč jen vyráží a dobíhající Tomáš Brychta jej ostrou střelou pálí do branky. Domácí vedou 1:0.Další dobrá zpráva: Eliáš se vrací na hřiště.

7. min. - Perfektní křížný míč Zemana na Šmehlíka, ten dobře zpracovává a jde do protisměrné kličky a střílí na Lampárka, ten s jistotou kryje.

8. min. - Kombinace po ose Pešava - Spálenský - Tomáš Brychta. Poslední jmenovaný střílí doprostřed branky, Lampárek opět likviduje.

12. min. - Hosté posílají hezký dloubáček za obranu domácích na Poláka, Perfektní obranný zákrok předvádí jistý stoper Eliáš.

21. min. - Dlší likvidační zákrok v podání hostí, kteří evidentně nestíhají. Košín sestřelil Tomáše Brychtu a po zásluze dostává žlutou kartu.

23. min. - Míč se dostává do vápna Opatovce, tam jej dostává na nohu Spálenský a ten z otočky posílá přihrávku na Tomáše Brychtu, ten střílí do horního rohu branky, Lampárek se jen otáčí a podává míč z branky.

27. min. - Přímý volný kop hostí zahrává Jiroušek, jeho pokus zastavuje obětavý Šmehlík.

29. min. - Domácí získávají míč na domácí polovině a rychle pádí dopředu. Tlustoše se snaží přerušit Nekvinda, rozhodčí nechává výhodu, domácí ji však nevyužívají ideálně a o míč přichází.

32. min. - Hlavní rozhodčí se vrací k zákroku Nekvindy a uděluje mu žlutou kartu.

41. min. - Slušná šance Spálenského, ale ten jí nevyřešil dobře, místo postupu jeden na jednoho předčasně střílí nad Lampárkovu branku.

44. min. - Faul na unikajícího Tlustoše u rohového praporku. Spálenský míč precizně čechrá na zadní tyč, kde číhá osamocený Pešava a koníkem zvyšuje na 3:0.

Opatovec v rvním poločase herně zklamal, neukázal nic jiného než tvrdou, místy až zákeřnou hru. Na Branku vystřelil pouze jednou, střelu Poláka, kterou silně nesl vítr zlikvidoval Hutira.

První minuty druhé půle patří hostům, domácí záloha zbytečně vyklízí střed hřiště a hodně se zatahuje. Herní převaha však hostům šance nepřináší. 

56. min. - Aktivní Tomáš Brychta posílá na Lampárka první střelu druhé půle.

60. min. - Tlustoš střílí přízemní ránu a protahuje Lampárka, jím vyražený míč dobíhá Hlubinka, míč odskakuje za lajnu.

62. min. -  Polák si chystá míč na levačku, jeho rána míří vysoko nad.

70. min. - Ostrý centr hostí Hutira odvrací na rohový kop, který hosté hrají na přední tyč. Hutira ve spolupráci s obranou bezpečně odvrací.

73. min. - Ostrá střela Poláka přesně na Hutiru, ten raději boxuje do bezpečí.

82. min. - Hostující Košín střílí, jeho tečovaný pokus letí mimo, následuje rohový kop.

84. min. - Pohledná kombinace domácích začíná u Zemana, ten si narážín s Tlustošem, míč jde na Tomáše Brychtu a ten uvolňuje Spálenského na pravém křídle, jehož střelu perfektně zneškodňuje Lampárek.

89. min. - Kolmice hostí na Košína, jeho cestu k bráně zastavuje Scholze.

 

Hráč utkání: Tomáš Brychta (Kunčina) - Lampárek (Opatovec)
Počet diváků: 222