Kunčina - Verměřovice

30.10.2016 09:17

Při pohledu na tabulku bylo všem aktérům jasné, že nic jiného než 3 body před domácím publikem neexistuje a každá ztráta by byla obrovsky bolestivá. Avšak vedení týmu nabádalo všechny hráče k tomu, aby soupeře nepodcenili a vlétli do utkání s nasazením z první poloviny soutěží.

Utkání se hraje za typického listopadového počasí, okořeněném silným větrem.

 

Sokol Kunčina:

Hutira - Pešava (78. Krepl), Eliáš, Scholze (67. Pagáč T.), Zeman - Hlubinka /80. Šabacký), Brychta T., Spálenský, Šejnoha - Tlustoš (80. Ben Salem), Šmehlík

Sokol Verměřovice:

Hudec - Ptáček, Tlapák, Černaj, Krulikovský (71. Šípek), Šebrle, Marek, Sklenář, Kmeť, Chládek, Faltus (80. Formánek)

 

Zápas začal velkým tlakem domácích, hosté neví, kam dříve skočit.

2. min. - Šmehlík postupuje s míčem přes polovinu hřiště a svou přihrávkou hledá ve vápně své spoluhráče, bohužel trefuje pouze obránce a odražený míč posílá vedle brány Tomáš Brychta

Do konce 12. minuty hosté neměli takřka míč na kopačkách a vůbec se nemohou dostat do zápasu. Kunčina však pasivitu soupeře nedokáže potrestat. 

6. min. - Další hezká kombinace domácích, Šmehlík svým manévrem dokonale oklamal Tlapáka a utíká sám na Hudcovu bránu, vidí v pokutovém území osamoceného Tlustoše, kterému přihrává. Nahrávka zblokována.

7. min. - Rohový kop sehrán na proti noze nabíhajícího Pešavy, jehož perfektně letící střelu zastavuje břevno.

11. min. - První kombinace hostí po levé lajně, centrovaný míč letící do vápna zastavuje jistý Zeman.

12. min. - Přímý volný kop hostí z 25 metrů, exekuce se ujímá hostující kapitán Chládek, jehož dělovka ligových parametrů se odráží od břevna Hutirovy branky dolů před brankovou čáru. Při našem golmanovi v této situaci stojí štěstěna.

13. min. - Pěkný dlouhý míč od Pešavy na Šmehlíka, ten přihrává na Tomáše Brychtu, jehož střela je nepřesná.

17. min. - Hezká kombinace v okolí vápna hostí, Tlustoš - Šmehlík - Spálenský, přihrávka posledně jmenovaného míří na malé vápno, kde však není nikdo než "Turci".

23. min. - Slušná šance hostí, Sklenář dvakrát přešlapuje míč v pokutovém území, jeho střela zablokována na roh.

26. min. - Šmehlík dostává přihrávku od Hlubinky, avšak postup zastavuje praporek pomezního Štěrby.

30. min. - Hutira likviduje dělovku Šebrleho na přední tyč.

Druhá část první půle je výrazně horší ze strany domácích, hosté ukazují, že fotbal hrát umí. Domácí jsou nepřesní a hosté jsou v této fázi utkání minimálně rovnocenným soupeřem.

37. min. - Branka domácích !!! Tomáš Brychta levačkou otvírá skóre utkání. V době, kdy byli domácí v útlumu, se ujímají vedení z ojedinělé šance.

43. min. - Hosté přežili trojitou šanci domácícho snajpra Tlustoše, dvakrát likviduje Hudec, při třetí šanci jejv bráně zastoupili kolegové z obrany.

 

49. min. - Šmehlík centruje z pravé strany, jeho centr letí do šibenice Hudcovy brány... Nakonec se odráží od spojnice a míří mimo.

60. min. - Tlustoš hezky zklepává na Zemana, který střlí svou přízemní střelu pouze do tyče, která je pro něj zakletá.

65. min. - Díra ve středu hostující obrany, Tlustoš po kolmici postupuje sám na branku, Černaj jej dobře vytlačuje, ale Tlustoš ještě dokáže nahrát do ideálně nabíhajícímu Šmehlíkovi, který míč před penalovým puntíkem napálil nad hostující branku.

75. min. - Tlustoš přihrává míč na nabíhajícího Šmehlíka, který si napodruhé chladnokrevně poradil a zvyšuje skóre na 2:0.

Tento gól otupil snahu hostí, od té doby je na hřišti poue jediný tým.

77. min. - Centr z pravé strany si našel  Šejnoha, jehož hlavičku vyráží Hudec. Odražený míč napálil Tlustoš pouze do tyče.

80. min. - Spálenský rozehrává PVK z 22 metrů, golman hostí stojí za zdí a Spálenský toho využívá ke zvýšení stavu na konečných 3:0.

 

Kunčina v kalendářním roce 2016 získala už 60 bodů, již v 16 zápasech za sebou neprohrála v základní hrací době a posledních 300 minut neobdržela branku.