Letní příprava "A" mužstva

13.08.2010 13:39

Letní příprava "A" mužstva

 

Letní příprava "A" mužstva byla opravdu velmi pestrá a bohatá: 

 

Muži začali své letní tažení na turnaji v Mladějově, kde se v semifinále utkali s týmem Mladějova, který byl posílen o exligového hráče Martina Abraháma. Po rychle inkasované brance se tým Zdenka Pešavy velmi rychle zvednul a rychnovské posily (Hlubinka a Páník) řádily. Po vítězství 3:2 nad domácím celkem je ve finále čekal tradiční soupeř, TJ Slovan Moravská Třebová. velmi kvalitní hra kunčinských slavila úspěch, Kunčina vyhrála 3:2.

Po velmi dobrém výkonu Kunčina turnaj vyhrála a připsala si skalp velmi dobrých soupeřů.

 

Další pokračování přípravy přišlo na turnaji v Třebovicích, kde Kunčina v konkurenci 19 týmů zvítězila a přivezla velmi cenný pohár a věcné ceny.

 

Následoval turnaj v Městečku Trnávce, kde naši Muži obhajovali loňské prvenství. V semifinále turnaje je čekal opět Slovan. Ten chtěl jistě odčinit porážku z Mladějova, ale znovu bez úspěchu, Kunčina vyhrála a prodloužila sérii 4 zápasů bez porážky s třebovskými celky. Ve finále je čekali domácí hráči, kteří zpočátku hráli velmi dobře a sebevědomě. Po půl hodině hry převzali iniciativu hráči z Kunčiny. Po sérii nevyužitých šancí skončil zápas remízou a rozhodovaly pokutové kopy. Po počátečním neúspěchu Petra Drahoše se již trefili všichni a vykopali pro Kunčinu obhajobu prvenství.

 

Posledním testem pro neporaženou Kunčinu byl tento týden zápas s týmem z 1.B třídy Pardubického kraje - Rychnov.

Velikým potěšením pro početnou diváckou kulisu byla předvedená hra, naši hráči se velmi dobře pohybovali, doplňovali a spolupracovali. Obrovskou posilou v nové sezóně budou dva hráči, stoper Petr Pospíšil a tvůrce hry Ondra Brychta, což ukázali i v zápase s Rychnovem.

Po chytré střele Štrajta, krásném lobu Ondřeje Brychty a penaltě Spálenského Kunčina opět zvítězila, a nutno podotknout že velmi zaslouženě.

 

Výsledek přípravy: 5 zápasů - 4 vítězství a jedna remíza

 

Dorostenci odehráli svůj jediný přípravný zápas s Metrou Linhartice. Výsledek 2:2, poté vítězství na pokutové kopy. Také spokojenost.