Muži prohráli derby, dorost přejel Sebranice

12.10.2010 14:27

Dlouhá Loučka – Kunčina 1:0

Z úvodního tlaku hostů nebylo nic, neujaly se ani pokusy na straně domácích. Střely šly buďto mimo, nebo byli na místě oba brankáři. Rozhodující moment nastal ve 23. minutě, když po faulu na Štěpánka vymetl Křivánek z přímého kopu šibenici. Pak se dlouho hrálo mezi šestnáctkami. Hosté v závěru ve snaze o vyrovnání přitlačili, ale gólman Čechal dvěma výbornými zákroky zachránil čisté konto.

Fakta – branka: Křivánek.

Rozhodčí: J. Dvořák (Svitavy). ŽK: 4:2. Diváci: 120. Poločas: 1:0.

Sokol Dlouhá Loučka: Čechal – Jochec, Chromý, Charvát, Gregor, J. Kolář, R. Kolář, Marván, Křivánek, Štěpánek, Sedlák (Jánský, Blecha, Bouček).
Sokol Kunčina: Beneš – Pešava, T. Brychta, O. Brychta, Drahoš, Kubík, Štrajt, Pospíšil, Hutira, Tlustoš, Spálenský (Stupka, Hlaváček, Klíma).
 

Kunčina - Sebranice 5:0

Postavení v tabulce předurčovalo favorita. V prvním poločase trenér Kubín změnil obvyklou sestavu a dal příležitost na středu zálohy nové akvizici z Mladějova, tedy Milanu Zachařovi. Herní převaha byla v prvním poločase značná, ale bez gólového efektu.

Druhý poločas Kunčina začala ve velikém náporu a čekalo se na první gól. Ten přišel v 55. minutě a trefil se Lukáš Nedoma. Další zásahy na sebe nenechaly dlouho čekat. Tomáš Brychta vsřelil do 66. minuty ještě dvě branky a poté střídal. Na hřiště se v 75. minutě dostal i Viktor Fafílek, který týmu pomáhá. Hrál velmi dobře a mohl dokonce vstřelit branku. Chytrým lobem se trefil Dominik Kalina a konečný výsledek zpečetil Milan Zachař.

 

Fakta – branky: Nedoma, Brychta 2, Kalina, Zachař 

Rozhodčí: Z. Pešava (Kunčina). ŽK: 0:1. Diváci: 20. Poločas: 0:0. 

Sokol Kunčina: Hutira – Kubín, Zeman, Paulus, Grubr - Spálenský, Zachař, Kalina, Samek - Nedoma, Brychta (Polák, Šejnoha, Fafílek)