Nevídaně úspěsné 7. kolo

19.09.2010 10:02

Muži

Mladějov - Kunčina     0:2 (0:0)

První poločas začal velmi opatrně, do dvacáté minuty se nic zvláštního nedělo ani před jednou brankou. Za Mladějov nastoupil Zdenda Šmehlík, jehož útočné snahy končily na bezchybném Zdenku Pešavovi, který odehrál nejlepší zápas v sezóně. Ve 30. minutě hry se k hlavičce dostal osamocený Šteffek, míč mířil do branky, ale akrobaticky jej z brankové čáry vykopnul právě Zdeněk Pešava. Vážnější příležitost již v prvním poločase nebyla. V kunčinském dresu se do základní sestavy dostal Lukáš Nedoma, odehrál jeden poločas. V premiéře za "A" mužstvo se mu příliš nedařilo, příště to bude zcela určitě lepší.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, vytvořili si několik šancí, ale všechny končily na velmi dobrém Čermákovi. V 60. minutě utkání se poprvé měnilo skóre. Na krásně načechraný balón z pravé strany naskočil nikým nebráněný Spálenský a Čermák byl bezmocný. Další branky mohli přidat Tlustoš, Spálenský či Štrajt, ale nepodařilo se. Logisky přišel trest. Kubík prodloužil hlavou míč za sebe, Prosecký na to velmi rychle reagoval a mířil za balónem. Crha vyběhl a Proseckého před vápnem fauloval. Jasné vyústění situace - Červená karta pro hostujícího gólmana.

Do branky se posunul Pešava a Kunčina dohrávala o deseti. Paradoxní je, že Mladějov nic proti deseti nedokázal vymyslet a otevíraly se zajímavé brejkové možnosti. V 87. minutě se po krásné akci Štrajta prosadil Tlustoš a zpečetil výsledek na 0:2.

Fakta: Sestava: Crha, Kubík, Pospíšil, Pešava, Drahoš, Brychta O., Štrajt, Brychta T., Tlustoš, Nedoma, Spálenský (Klíma, Spálenský M., Hutira)
           Branky: 60. Spálenský, 87. Tlustoš

Dorost

Cerekvice - Kunčina     0:1 (0:0)

Domácí Cerekvice se v prvním minutách usadila na polovině Kunčiny. Jen díky vynikajícímu Hutirovi v brance se skóre neměnilo. První poločas se Kunčině absolutně nepovedl. Ve 35. minutě střídal Polák, na hřiště přišel Šejnoha a hostující trenér Kubín změnil rozestavení, a to na 4-3-3. 

Do druhé půle vstoupila zcela jiná Kunčina, soustředěnějším výkonem se dostávala do šancí. Po výkopu domácího gólmana se po krásné individuální akci prosadil Tomáš Brychta, který se po vstřelení branky přesunul znovu na pozici stopera a šetřil svoje síly na odpolední zápas v Mladějově. Domácí se dostávali postupem času do křeče, a hosté soustředěnou obranou všechny útoky odvraceli. Postupem času se rodily brejky, ale žádný se nepodařilo proměnit. Stoprocentní šance postupně spálili Nedoma, Zeman a Šejnoha. Velmi dobrý výkon podal rozhodčí Ropek.

Fakta: Sestava: Hutira - Samek, Brychta, Spálenský, Polák, Grubr, Paulus, Zeman, Kalina, Kubín, Nedoma (Šejnoha, Kudrna) 
           Branky: 53. Brychta

Žáci

Jedlová - Kunčina    0:11

Žáci si zajeli zastřílet na hřiště Jedlové, kde proti nim stálo pouze 8 hráčů soupeře. 

Velmi dobrý týmový výkon přinesl hodně cenné tři body. Skóre mohlo být ještě krutější, ale všechny akce nebyly proměněny.

Fakta: Branky: Kaláb Adam 5, Kaláb Leoš 4, Zdeněk Opletal, Ladislav Pagáč