REPORT ze 7.kola

29.09.2010 12:04

Muži

Kunčina - Dolní újezd B 0:0 (0:0)

Zápas se hrál za velmi těžkých podmínek, stálého deště. První poločas začal náporem domácích, kteří byli aktivnější. Kanonýr Spálenský první dvě tutovky nevyužil. Po počátečním tlaku se zahrozili také hosté, ale mladý golman Hutira byl na místě a svůj tým podržel. Před koncem ještě zahrozil Štrajt, ale jeho střela mířila nad Klusoňovu branku.Druhý poločas se většinou většinou hrál mezi vápny, bez výraznějších příležitostí. Branka přece jen padla, v 71. minutě hosté zahrozili v brejku, branku vstřelili, ale z ofsajdu. Konečný tlak domácích nenastal a zápas skončil bez branek.

Velmi dobrý výkon podali všichni tři sudí.

Fakta: ŽK: 0:1
           Diváků: 40
           Hřiště: Moravská Třebová B
           Sestavy: Kunčina: Hutira ml., Pešava, Brychta T., Drahoš, Kubík, Brychta O., Štrajt, Pospíšil, Nedoma, Tlustoš, J. Spálenský (M. Spálenský, Hutira st., Klíma, Stupka, Beneš)
                        Dolní Újezd B - Klusoň, Žďára, Mráz, Kromichal, Veselík, Michal Částek, Miroslav Částek, Vaňous, Renza, Nádvorník, Doubek (Klusoň O., Sedliský, Česka)

Dorost

Kunčina-Čistá 4:1 (1:1)

První poločas byl vcelku vyrovnaný na gólové příležitosti. Hostující Severa náš tým velmi trápil dlouhými auty, které nás dostávaly pod tlak. Po gólu Dominika Kaliny jsme vedli 1:0, na gól nezištně nahrával Lukáš Nedoma. Severa centroval z levé strany, naše obrana zaváhala a ostrý balon zapadl do Hutirovi branky.

Po změně stran jasně dominovala Kunčina, útoky byly čím dál nebezpečnější. Na 2:1 pro domáci upravoval Michal Spálenský, který se prosadil z přímého kopu. Poté tlak zesílil a byl korunován dvěma zásahy Tomáše Brychty.

Fakta: Hřiště: Linhartice
           Branky: Kalina, Spálenský, Tomáš Brychta 2 - Severa M.
           ŽK: 2:2
           ČK: 0
           Diváci: 20