Sokol Řetová - Kunčina

21.08.2016 17:43

K utkání druhého kola nás los poslal do Řetové, na hřiště neoblíbeného soupeře, kde jsme nikdy nedokázali zvítězit. K utkání jsme odjeli s tím nejlepším, co momentálně v Kunčině máme a s tím, že si jedeme pro 3 body.

Řetová: 
Hůlka - Bače, Sedláček, Provazník, Vašina, Bače T., Hanuš (71. Volf.), Flídr, Pilgr (78. Štika J.), Vaňous (75. Štika P.), Voleský

Kunčina:
Hutira - Pešava (63. Scholze), Eliáš, Zeman, Šejnoha M. (67. Pagáč) - Hlubinka, Brychta O, Brychta T., Šmehlík - Spálenský, Tlustoš 

Utkání začalo velkým náporem domácích, kteří nám nenechali žádný prostor pro kombinaci a tzv. na nás "leželi", avšak žádná velká šance z tlaku domácích nevznikla.
Po 10 náročných minutách se osmělují také hosté, nasazení domácích poklesá a zápas se vyrovnává.
13. min. - Perfekní dlouhá kolmice Ondřeje Brychty na pravém křídle, která nachází rozběhnutého Spálenského, ten krátce potáhl míč a naservíroval jej Tlustošovi to gólové šance, toho však zrazjue první dotek a míč mu uskakuje do prostoru, kam vybíhá domácí golman. Akce končí důležitým zákrokem golmana a bolestivým střetem pro oba aktéry.
15. min. - Spálenský znovu v akci, na pravé straně hřiště táhne míč k brance a posílá prudký míč do vápna na Šmehlíka, ten v těžké pozici posílá míc vysoko nad.
18. min. - Branka domácích !!! Gólová akce začíná ostrým centrem do vápna z pravé strany, kde číhá osamocený Pilgr. První hlavičku Hutira složitě tlumí, Pilgr doráží míč, který byl asi ještě ve hře, možná za čárou. Velmi těžká sotuace jak pro diváky, tak pro rozhodčí. Rozhodčí Rázek však ukazuje jasně k lajně a běží k polovině hřiště. Celá situace zavání faulem na golmana, protože Pilgr se dostává do střetu se zasahujícím Hutirou v malém vápně. Branka však platí a domácí vedou 1:0.
23. min. - Branka hostí !!! Tlustoš dokonale využívá díru v obraně domácích a prostřeluje vyběhnuvšího Hůlku. Stav utkání 1:1.
26. min. - Spálenský posílá ostře na Tlustoše, ten míč perfektně zalepuje a střílí na Hůlku, ten zázračně vyráží na roh.Ten následně špatně rozehrál Spálenský na Šmehlíka, rychlý brejk domácích přerušuje Martin Šejnoha.
28. min. - Dalekonosná střena Eliáše je s problémy vyražena Hůlkou pouze před sebe, nikdo však nedobíhá.
39. min. - Faul Sedláčka vysokou nohou na Spálenského v perfekní vzdálenosti od branky domácích. K přímému kopu se staví Spálenský a trefuje náramně, míč letí do břevna, od něj se odráží dolů do zad letícího golmana domácích, který má obrovské štěstí a znovu zachraňuje svůj tým.
42. min. - Aktivní Spálenský nachází centrem na zadní tyčí Hlubinku v náběhu, ten míří hlavou nad.
45. min. - Domácí trestají neefektivitu Kunčiny a opět se potvrzujeplatnost  klasického hesla "Nedáš --> Dostaněš". Ikdyž domácí prakticky od 20. minuty tahají za kratší konec, ujímají se vedení. Po hrubce Pešavy, který nesmyslně čekal na míč a nedostává se vůbec k hlavičce, domácí posílají kolmici a po teči Šejnohy se z velkého úhlu prosazuje Bače, jehož ostrý centr si do branky sráží nešťastník první půle Hutira.
Smolná branka pro Kunčinu, domácí vedou 2:1.
49. min - Nedůrazný Šejnoha přichází o míč v domácím vápně a ten se dostává na penaltu, kde se tečovanou střelou prosazuje agilní Voleský.
57. min. - Rohový kop Hlubinky na první tyč do branky uklízí stoper Eliáš. Kunčina střílí kontaktní branku a o zápletku je postaráno.
60. min. - Šejnoha z pozice levého beka získává další rohový kop, ten je rozehrán nakrátko na Hegera, ten posouvá na Šejnohu, který posílá svou dělovku vedle Hůlkovy branky.
Poslední minuty jsou jasně v režii hostí, kteří chtějí vyrovnat. Šance na body určitě existují.
86. min. - Je srovnáno !!! Po jasné ruce ve vápně se prosazuje Tlustoš a vyrovnává skóre utkání na 3:3.

90. min. - Tlustoš vybojoval míč na výborně hrajícím Sedláčkovi a sklepl jej na Hegera, jehož technický pokus bohužel nemíří mezi 3 tyče. Následuje konečný hvizd a jdeme na penalty.
Penalty: Jediným neúspěšným exekutorem je Zdeněk Hlubinky v dresu Kunčiny, domácí vítězí 5:4 a získávají bonusový bod.

Hráč utkání: Hůlka X Tlustoš