Souboj o čelo ovládla Kunčina

02.04.2017 05:38

Kunčina - Řetová               5:0 (2:0)

 
Sestava domácích:
Hutira - Pešava (77. Kubín Michal), Eliáš, Zeman, Šejnoha - Kaláb, Brychta O., Heger, Hlubinka - Šmehlík, Tlustoš
 
Sestava hostí:
Šilar - Vašina, Bače L, Provazník, Bače T. (46. Berky),Šimek, Vencl (34. Hanuš), Flídr, Pilgr, Holínka, Voleský
 
 
Domácí Áčko čekal protivník, který jej v tabulce stíhá společně se Semanínem a Opatovcem. Souboj lídra s druhým celkem tabulky přilákal na Sportovní areál v Kunčině slušnou návštěvu, počasí až na nárazový vítr vynikající. Co více by si mohl fotbalový fanoušek na začátku jara přát...Snad jen drama na hřišti do poslední minuty...To se však nekonalo.
 
Do 15. minuty utkání se soupeři oťukávali, domácí neplnili pokyny trenéra a nechali Řetovou hrát, což se domácí lavičce vůbec nelíbilo. 
18. min. - Po vlažných minutách se individuálně prosadil Šmehlík, který z pravé strany poslal míč pod sebe na nabíhajícího Hegera, jehož dělovka asi o metr minula Šilarovu branku.
 
Když se mládí nechtělo, musela vzít za své zkušenost...První branku utkání přineslo důrazné napadání zkušeného Zdeňka Hlubinky, který získal míč na nejistém pravém obránci hostí a Tlustoš mohl postupovat sám na Šilara v brance hostí, domácí snajpr nezaváhal a chladnokrevně svůj únik zakončil kličkou a střelou do prázdné branky - ve 23. minutě se domácí ujímají vedení, tento gól zlomil odpor hostí.
 
31. min. - "Konečně akce" zakřičel domácí kouč Vlastimil Suchý po zvýšení na 2:0. Po narážečce ve středu hřiště mezi Hegerem a Pešavou se míč dostal na pravou lajnu ke Šmehlíkovi, který poslal perfektní míč do vápna hostí, kde míč hlavou poslal hlavou do brány Ondra Brychta, který na poslední chvíli nahradil v sestavě svého bratra Tomáše, který měl svalové problémy.
33. min. - Pešavův geniální dlouhý míč za obranu našel přesně nabíhajícího Tlustoše, který s golmanem přehodil i branku. 
36. min. - Ostrý zákrok Zemana, který hokejovým způsobem zastavil soupeře.
 
První poločas skončil 2:0, domácí jeho druhou polovinu zcela ovládli, po vlažném začátku hosté pohopili, kdo je na hřišti pánem. 
 
46. min. - Perfektní práce Šmehlíka, který letěl sám na branku hostí, perfektní Šilar drží šance hostí na obrat ve skóre.
48. min. - Domácí mačkají Řetovou ve vlastním vápně, bohužel akce nebyla zakončena střelou.
50. min. - Hladový Zdeněk Šmehlík předvedl excelentní sólo, které dlouho v Kunčině nepamatujeme. Akce začala na středu hrací plochy, kde vymotal první dva soupeře a namířil si to skrz obranu hostí přímo na branku, ani jden ze 3 obránců ho nestihl zastavit a tak postupoval až na Šilara, jemuž udělal kličku a namířil do opuštěné branky. 
 
Domácí naprosto dominují, hosté naopak odevzdaní, bez chuti se poprat o výsledek. Domácí kotel svým oblíbeným: "Startujte autobus..." vyhání hosty ze stadionu...
 
68. min. - Domácí stále při chuti, po účinné narážečce Pagáče s Tlustošem jde druhý jmenovaný sám na branku a opět se nemýlí a přidává čtvrtou branku domácích. 
 
Domácí více drží míč, zkoušejí si různé herní varianty, jsou v pohodě. 
85. min. - Heger zpětnou přihrávkou namazal Řetové, čisté konto navrátilcovi do domácí branky Jardovi Hutirovi uchránil perfektně hrající Martin Šejnoha.
87. min. - Tlustoš korunuje svůj výkon střelou z úhlu na zadní tyč a vyrovnává se Standovi Horálkovi, který v zápase rezervy rovněž slavil Hattrick.